miercuri, 2 noiembrie 2011

Melodia saptamanii

Salutare din nou. Am vrut ceva sa fac demult, dar nu am reusit. Inca mai am speranta ca voi schimba ceva. si inca mai suntem intr-o zi de miercuri la inceput de noiembrie . In fiecare miercuri o sa postez pe blog, melodia saptamanii ( preferata de mine ). O melodie care poate fi hit, sau a fost, ori este...:). Macar una sa fie cu noroc. Maine, adica joi, va propun ca subiect, JOIA CURIOZITATII. O luam ca pe o joaca de copil si ne vom distra, dar totodata poate veti afla si ceva nou si interesant. Se poate ca unii dintre voi, sa stiti deja ce postez. Orice este posibil...Pana maine va doresc numai bine..... Declan Galbraith - An angel (2007)

4 comentarii:

  1. O melodie superba, deabia astept sa o ascult si pe urmatoarea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Alex. Ma bucur ca inca mai citesti acest blog si ma bucur ca ti-a placut aceasta melodie. Sper sa-ti placa si cea de saptamana viitoare ! Ce voi posta nu este vre-un hit. Sunt melodii care sunt frumoase dar inca necunoscute !

    RăspundețiȘtergere
  3. Clar melodia asta e naspa o astept pe cea de saptamana viitoare.Poate bagi un David Guetta sau ceva cunoscut.

    Semnat Teo

    RăspundețiȘtergere
  4. Teo. Am spus ca melodiile astea nu au fost, sunt sau vor fi HIT ! Dar pentru tine iti voi pune un video cu Maria Ciobanu ! Multumesc pentru timpul pe care il petreci pe aici...;)

    RăspundețiȘtergere