miercuri, 7 septembrie 2011

NU UITA ! Masacrele comise de unguri asupra romanilor !

Dragilor, am primit si eu acest filmulet, pe internet si vreau sa-l vedeti si voi !



ps : Multumiri sincere, lui Alexandru Oncete ( Gogo )
ps1 : Astept si mesajele voastre...

6 comentarii:

  1. Sunt de acord ca au facut multe tampenii (putin spus), dar nu vad de ce i-am baga pe toti in aceeasi oala......la fel i-am putea condamna acum si pe germani pentru cate au facut sub comanda lui Hitler sau pe rusi la cate au facut sub comanda lui Stalin si lista poate continua, sa nu uitam ca totusi maghiarii au ajutat si la dezvoltarea Ardealului cat timp aceasta zona a fost sub ocupatia lor.....trebuiesc condamnati cei care au fost direct implicati in ceea ce s-a intamplat in acea perioada, liderii, soldatii si asa mai departe, de atunci pentru ceea ce s-a intamplat atunci. Acum intr-adevar au pretentii exacerbate si nefondate (cu referire la teritorii si autonomie), parerea mea, dar le au cei de la conducere si probabil extrem de putini oameni de rand ii sustin, dar restul persoanelor de nationalitate maghiara, fie ei domiciliati in Romania, sau in Ungaria (mai ales) e foarte posibil nici sa nu aiba habar de aceste pretentii. Da, la noi in tara inca sunt unii "infumurati" care refuza sa vorbeasca limba romana, e adevarat, dar oare a cui e vina ca s-a complacut in aceasta situatie?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Rucsandra. ma bucur ca ai vizionat filmul si iti multemesc, pentru ca mai citesti acest blog. Ma bucur ca ai lasat si un comentariu foarte bun, tinand cont de originile tale. Nu trebuie sa ne ascundem dupa deget, dar in filmulet, nu spune ca : trebuie sa ii injur pe unguri, sa-i scuip, sa-i bat si nu cred ca incita la ura (pentru un om cu o cunoastere medie a limbii). Mie cel putin nu m-a dus gandul la ura pentru ungurii care traiesc acum...Cum nu am ura, nici pentru germanii din ziua de azi...Este doar o fila de istorie pe care multi nu o stiau si inca nu o stiu multi. Nici nu vreau sa se ajunga la URA. Vreau doar sa se mai afle cate ceva despre istoria tarii noastre.. Ce ai spus tu in comentariu, asa este. Doar cei de infumarati mai cred in autonomie. Asa ceva nu va fi niciodata in Romania ! Sa nu uitam ca Romania este stat : national, independen, unitar si INDIVIZIBIL ! ! Daca gresesc ce ceva, te rog spune-mi ! Toate cele bune Rucsandra !

    RăspundețiȘtergere
  3. aici ai drepttate, sunt in totalitate de acord cu viziunea ta, dar din pacate nu sunt prea multi care gandesc in acest fel... tocmai de aceea am facut acel post, pentru cei care inteleg din filmuletul postat de tine ca ungurii sunt niste monstrii care vor sa ne ia tara si trebuiesc deci injurati, si etc si nu ceea ce ai subliniat si tu in comment-ul tau

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc de aprecieri...Dar sa-ti vand un pont. Eu nu am orice fel de vizitatori...;)). Ai mei sunt mai educati si civilizati...:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. bv tie pentru asta, dar nu sti cine da din gresala peste blogul tau :D oricum e un blog de calitate, parerea mea, dar tot am simtit nevoia sa fac acel post :D, sper ca nu te-ai suparat :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am cum sa ma supar. Dimpotriva, ma bucur ca din cand in cand, mai are si altcineva idei diferite de ale mele...!

    RăspundețiȘtergere