marți, 23 august 2011

Muzica, muzica si iar muzica !

Dragilor, bine v-am regasit. Iata ca dupa o saptamana fara internet, acum il explorez la maxim !
Am fost plecat la Slanic Moldova,la Tabara NAtionala de Pregatire pentru interventia la dezastre, organizata de sediul central al Crucii Rosii din Romania ! Acum nu va pot spune multe, dar in mare a fost superb !
Acum am sa criu cate ceva depsre muzica. Azi, 23 August in piata George Enescu ( in fata Ateneului)ora 20:00 va fi un concert in memoria canteretei Amy Whynehouse, Vor interpreta cateva melodii : Paula Seling, Rona Hartner si Maria Radu, dupa care pe un ecran imens va fi proiectat un concert live din 2007 de la Londra !

Cantaretul Jay-Z a facut un featuring cu Kanye West, iar pe fundal, se aud fetele noastre de la Capalna ! Ar fi minunat sa spuna de unde este acel grup si sa faca un videoclip in care sa apara si acest grup.Ar fi o promovare senzationala a Romaniei, fara nici macar un leu cost ! Ce credeti ? Asculta piesa de pe acest blog.

Tu ce parere ai !?
Si ultima stire, legata de muzica si de romanism, este ca : pe data de 31 August, ora 18:00 in parcul de la Coltea (Universitate) se va sarbatori din nou Ziua Limbii Romane printr-un concert de zile mari. Toti artistii vor canta probono (fara bani). Acest concert a crescut cu timpul si acum are deja 6 ani ! LA multi ani inainte ! Iata cativa artisti care vor canta atunci : Morometzii, El Negro, Nimeni Altu', Alexandrina, Subcarpati si multi altii. Spun multi altii, pentru ca odata la 6 ore, pe afis apar nume noi ! Mai mult detalii gasiti pe site-ul www.romanism.ro
Toti cei care vor veni la concert sunt rugati sa vina cu TRICOLORUL !
Limba noastra-i o comoara ! Ascult-o ! Sigur ti-o vei aminti !

ps - din pacate eu nu voi veni la acest concert !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu