vineri, 10 iunie 2011

Copilul si durerea...

E prima oara cand incep a scrie versuri print-o melodie. Ma reprezinta mult,mai ales acum in starea pe care o am ! ! !
Asadar va las in compania formatiei VAMA VECHE ascultand melodia COPILUL SI DUREREA !



Din pacate pentru unii, din fericire pentru altii, dau semne de revenire. Nu oricum, ci prin greutatea pe care am tras-o pe mine. Am pus un cojoc de 4 kg. pe mine in maxim doua saptamani.
De ziua copilului mi-am batut joc de trupusorul meu. Am fost in centrul vechi unde am baut dupa care am mancat o "saorma" cu de toate...:)). Colac peste pupaza dupa toate astea am mancat si de la Mc, cate ceva...Mi-am batut joc de mine.
Am inceput un tratament medicamnetos dupa diagnosticele aflate de la psihiatrie si dermatologie. In total : 2 ceaiuri, 3 unguente, 1 medicament (stimuloton) si o crema de protectie solara. Dragilor, cam in jur de 400 de lei m-au costat toate cele (medicamente si vizite la doctor).
Nu mai vreau sa fiu asigurat la stat. Medicii se plang de nevoile pe care le au, de conditiile in care lucreza, se plang de sistem cu toate ca ei care lucreaza in acel domeniu nu fac NIMIC. Sunt niste CRETINI intelectuali....:)) .Pentru a ajunge la medicul specialist a trebuit sa fac einspe mii de drumuri...:( . Ma simt ciudat. Am o stare de sanatate deplorabila pe care n-o pot explica...
Sunt in concediu de odihna pana pe data de 20 iunie. Sper sa-mi revin. Colac peste pupaza am si racit...
Cum am spus ceva mai sus, ma simt ciudat. Azi m-am vazut cu Alina si inca doua prietene (Lili si Luminita) si parca ma simteam mai bine. Radiam de fericire. Parca eram eu. Ajuns acasa, in camaruta mea, totul se schimba. Imi piere pofta de viata. As manca ciocolata mereu...fara incetare..N-am chef de nimic... Gata nu mai scriu..
ps : Luni 13 Iunie, sunteti invitati de NOII GOLANI la Parcul Coltea la un concert ce marcheaza 21 de ani de la mineriada din 13-15 iunie 1990
ps1: Cine raspunde corect la intrebare primeste un premiu din partea mea...:D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu