vineri, 17 iunie 2011

Bine ca te-ai nascut...

Salutare dragilor. Acum va scriu de la mare. Sunt in camaruta mea umila, de unde vad un rasarit de soare frumos si o priveliste de neuitat. Data viitoare va dau mai multe detalii dar si o poza doua, pentru curiosul de rand...:P
Eu vreau acum sa va spun despre podul BASARAB ! Maine, 18 iunie se va deschide Pasajul Basarab pietonilor. Inainte de marea deschidere, pietonii vor avea la dispozitie o parte a pasajului pentru a-l vizita si pentru a participa la acele festivitati. Pentru mai multe detalii intra AICI !
Asta nu e tot ! Duminica, 19 iunie, odata cu darea in folosinta a pasajului Basarab, si RATB va suplimenta numarul vagoanelor pe linia tramvaiului 34, care va circula intre Calea Vitan, Banu Manta, Pasajul Basarab (unde va avea si statie) dupa care pe bulevardul Vasile Milea (la Afi Palace Cotroceni) va circula pe Bulevardul Timisoara, 13 Septembrie unde va intoarce la Ghencea ! Verifica tot traseul aici !
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat si toate cele bune !

7 comentarii:

  1. Buna. Ma bucr ca esti o cititoare a blogului meu...:) Cel mai bine e sa dai o fuga spontana. Fara nimic altceva...E mult mai palpitant, si distractiv !

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut.

    Acum am vazut comentariul tau la un articolul din B365 referitor la investitia in Parcul Drumul Taberei...

    Trebuie sa te cam impaci cu ideea. E in colegiul lu' Udrea, asa "se justifica". Nici parcul Crangasi si nici parcul Giulesti (care e si mai amarat) nu sunt "prietene" cu Udrea. Iar Udrea decide unde se duc banii din POR!

    Imi pare rau... Multi bani (8 milioane de euro), investitie nejustificata, necesitati desconsiderate... Bataie de joc.

    Singura optiune e ca alta data sa cascam ochii mai bine cand votam si sa ii convingem si pe altii sa faca la fel.

    Varianta cu "spirit civic" intre momentele de alegeri pare deocamdata utopie...

    Spor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu vreau la mare; este apa prea sarata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine-a spus ca trebuie sa intri in apa ? Daca totusi nu vrei la mare, du-te la munte. E mult mai frumos ! Daca nu vrei sa parasesti orasul, poti alege strandul sau o piscina privata...Bucura-te de viata !

    RăspundețiȘtergere