sâmbătă, 30 aprilie 2011

Memorialul durerii !

Începând cu data de 9 mai grupul de acțiune Noii Golani, dă startul campaniei Memorialul durerii în școli, campanie care are ca scop proiectarea documentarului "Memorialul Durerii" în cât mai multe școli din România.
Proiecția documentarului se face cu acordul producătorului (dna. Lucia Longin-Hossu) iar scopul campaniei este acela de a promova istoria umbrită a demnității poporului român: istoria Rezistenței anticomunismului din România, o istorie care nu se predă la școală.
Grupul de acțiune Noii Golani, pune la dispoziția celor care vor să dea o mână de ajutor, materialul pentru proiecție, pe suport optic.
Toți cei care vor să sprijine această campanie și în orașul lor, ne pot contacta la adresa de email noiigolani@yahoo.com
p.s. - Acesta este un newsletter.

3 comentarii:

  1. Nu se va afla niciodata adevarul despre revolutia de la 1989, pentru ca nu vor conducatorii sa se afle si e mult mai bine asa. Au murit, asta e. Prin actiunea asta nu ii mai aduce nimeni inapoi, asa ca degeaba va chinuiti, ca nu ii mai pasa nimanui de ce s-a intamplat la 1989. Eu cel putin, am evitat cat am putut subiectul si bine am facut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din fericire se va afla adevarul, dar cioplit ! Din pacate vor mai fi persoane care vor suferi, ca sa se afle acel adevar cioplit !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu vezi, ca asta e si scopul, ca poporul sa sufere, asa ca degeaba se fac asemenea campanii, pentru ca noua generatie sa afle ce s-a intamplat atunci, pentru ca se vor taia din fasa asemea chestii, asa ca lasati-o moale.

    RăspundețiȘtergere