duminică, 17 aprilie 2011

Actiunea 2012 si alte chestii trestii

Duminică, 17 aprilie 2011, a luat ființă Platforma civică ACȚIUNEA 2012. Platforma este o coaliție de organizații non-guvernamentale și grupuri de inițiativă care susțin unirea Republicii Moldova cu România și militează pentru realizarea obiectivului generațiilor trecute, prezente și viitoare de regăsire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului în cadrul aceluiași stat.

Numele Platformei își are originea în dorința organizațiilor componente de a acorda prioritate acţiunilor în faţa vorbelor și în împlinirea, pe 16 mai 2012, a 200 de ani de când Principatul Moldovei a fost rupt în două iar partea lui de Răsărit a fost anexată Imperiului Rus.

Aceasta este prima inițiativă care angrenează organizații de pe ambele maluri ale Prutului într-un efort la nivel național. Pe parcursul anilor 2011 și 2012, Platforma Civică Acțiunea 2012 va desfășura campanii și manifestări publice de informare și sensibilizare a întregii populații din cele doua state românești cu obiectivul de a conștientiza necesitatea realizării unității naționale. Campaniile se vor desfășura în majoritatea orașelor din cele două state si vor prelua exemplul de buna practică europeană a reunirii celor doua state germane.

Tot pe 17 aprilie s-a lansat și pagina de web al Platformei: www.actiunea2012.ro, unde vizitatorii vor putea găsi materiale legate de activitățile organizate precum și oportunități de promovare a ideii de reunire a Basarabiei cu România.

Iata si cateva poze cu autocolante lipite :





Urmatoarea postare va fi legata de lupta homofobiei, care o dau cei de la organizatia ACCPET din Romania. Voi spune 2 cuvinte si trei chestii.
Tot astazi mii de cretini (suporteri ai echipei Steaua) vor fi la palatul lui nenea Gigi, sa-i scandeze lozinci, pentru a pleca din Ghencea... Cred ca ai fi cioban sa stai acolo si sa ii auzi pe aia cum te injura...Mai bine pleaca mai Gigi, si du-te la muntele Athos ca sa te miluiesti. Eu sunt fan Gigi (cateodata). A bagat o caruta de bani in echipa, stadion ( bla, bla, bla ) si vin niste pusti corditi la tine la palat sa-ti spuna sa lasi echipa ( sa o vinzi) si sa pleci pe plaiurile mioritice ale tarii cu oile...Ar face cineva asa ceva ? Eu daca eram in locul lui nenea Gigi, nu faceam. In fine...Acum ma retrag. Nu am crezut ca o sa scriu asa multe in aceasta postare, dar iata ca am facut-o. Pana data viitoare, numai bine...

PS : Acele cuvinte legate de ACTIUNEA 2012, sunt copiate cuvant cu cuvant de pe SAITUL WWW.ROMANISM.NET.
PS1 : Un calduros si sincer La multi ani, tuturor cunostintelor mele, care poarta nume de flori : Crina, Flori, Florian, Florica, Florin, Florina, Margareta, Narcisa, Violeta, dar si alte nume derivate.
PS2 : LA MULTI ANI si toate cele bune si prietenei Mihaela Mazdac, cu ocazia zilei de nastere care a fost ieri.

15 comentarii:

  1. ce pula mea te apuci tu sa iti dai cu parerea despre steaua ? oricum lu gigi nu iar placea de tine pentru ca sustii homosexualii .. veziti in sloboz de treburile tale cu homosexualii tai infecti si cu moldovenii tai spurcati ... GIGI PLEACA DIN GHENCEA !!! MOARTE GAYLOR !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iar tu. De cand am facut acest blog, am spus : aici imi voi scrie frustarile supararile si gandurile mele. Daca nu-ti plac, nu le citi. Nu te oblig. Iar in privinta persoanelor homosexuale, vreau sa sti ca majoritatea sunt oemeni cu carte, oameni civilizati si intotdeauna exceleaza in domeniile lor de acticitate. Du-te in Arabia Saudita ca acolo nu sunt gay. Emigreaza acolo si te vei simti cel mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  3. ok GAYULE. inteleg ca si tu esti gay daca solidarizezi cu ei. se pare ca oricum esti foarte frustrat

    RăspundețiȘtergere
  4. NU SUNT DE ACORD CA ROMANIA SA SE UNEASCA CU MOLDOVA!!!. NU VREAU SA VINA NESPALATII AIA SI AICI. SA STEA LA EI ACOLO IN SARACIA LOR!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu dragule. Nu vor veni aici. Aici e si casa lor, iar acolo e si casa noastra. Nu o spun eu, ci ISTORIA ! Chiar daca pentru tine este o necunoscuta ! !

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu e necunoscuta istoria pentru mine, dar daca se va face un referendum legata de unirea romanilor cu nespalatii de moldoveni, am sa votez impotriva si oricum rusii nu vor fi NICIODATA de acord, ca Romania sa se uneasca cu Moldova.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si ce daca nu vor fi ei de acord. Chiar ma lasa rece. Moldovenii nu sunt nespalati si multi dintre ai sunt mai curati in gandire si atitudine ca tine ! Votul tau este al tau si nu vreau sa-l comentez. ESte optiunea ta ! Eu voi vota cu ambele maini, pentru UNIRE ! !

    RăspundețiȘtergere
  8. Din cauza unor oameni ca tine a ajuns tara asta de rahat, ca vrei unirea cu niste nespalati si analfabeti. Cand se va face referendumul, DACA se va face voi vota impotriva acestei actiuni jalnice si de cacat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu din cauza unor oameni ca mine a ajuns tara asta asa...Ci din cauza unora ca tine. Care s-au trezit bogati dupa ce au jegmanit statul ! Hai sictir !

    RăspundețiȘtergere
  10. Voi vreti "unirea" cu niste cretini. Nici un politician, nu va fi de acord sa se faca aceasta "unire". Am avut colegi in facultate moldoveni, dar am stiut sa ma feresc de ei, cat de bine am putut. Eu si grupul meu de prieteni, nu avem ce vorbi cu asemenea specimene.

    RăspundețiȘtergere
  11. Normal. Sunt de acord cu tine ca ei sunt specimene, tinand cont ca si tu esti un SPECIMEN !

    RăspundețiȘtergere
  12. Ei sunt MOLDOVENI din ROMANIA, nu moldoveni din Moldova ! !

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu ii accept nici pe unii nici pe altii

    RăspundețiȘtergere
  14. sa te iei de urachi si sa te arunci intr-o fantana! Romania nu are nevoie de lepre ca tine!
    Suntem frati... avem aceeasi mama acelasi sange acelasi tricolor! ACTIUNEA 2012!

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc DRAGOS4U, pentru sustinerea morala (macar) pe care trebuie sa o avem, noi, romanii din stanga Prutului fata de cei din dreapta Prutului ... Actiunea 2012 sper sa dea ROADE !

    RăspundețiȘtergere