marți, 28 septembrie 2010

Am redeschis !

Salutare si bine v-am regasit. Dupa o absenta de doua luni, iata ca am inceput din nou sa mai asez pe aceste foi virtuale, gandurile, emotiile si trairile mele.
Nu am mai scris, de exact doua luni. Dupa cum bine stiti, in ultima postare v-am promis ca o sa asez cateva sfaturi legate de sanantatea voastra. Aceasta postare legata de sfaturile medicale, nu va mai fi. Imi cer scuze pentru acest inconvenient.
Dupa cum bine stiti (unii dintre voi) din luna septembrie, m-am angajat la o firma de curierat, unde 80% din angajati ii cunosteam.
Salariul e bunicel, dar singurul avantaj pe care il am, e acela ca lucrez de luni pana vineri. Mai lucrez si in Cora, pana cand rezist. As vrea sa pot lucra in ambele parti pana in Decembrie, iar atunci cand va fi mai mare nevoie de inca un om, la Cora, eu sa-mi dau demisia. O sa-mi para rau, ca nu mai pot vedea anumite persoane in fiecare zi, sa rad cu ele si asa mai departe...
La aceasta firma m-am angajat de palcere. Am mai lucrat in acest domeniu si mi-a placut la nebunie, pentru ca umblam zi de zi prin Bucuresti. Am vazut Bucurestiul cum se transforma ! Nu-mi pare rau !
In prima zi de serviciu, am ramas cu scuterul in pana prostului...O fi fost un semn bun ? Sau rau, mai ales ca am pierdut si telefonul de serviciu. Pe scurt. Mai am un job. Sunt liber doar martea, joia sambata si duminica seara. Ma bucur mult ca am activitate.
A fost si ziua mea de nastere. Ma bucur ca multi nu m-au uitat. Colegi din liceu, colegi de facultate, colegi de serviciu, rude , prieteni. Un mesaj de ziua mea, m-a facut sa radiez de fericire. Iata-l : "La multi ani, cap de cartof". M-a durut cel mai mult, ca din nou mama a uitat de ziua de nastere a copiilor ei. Doi are in aceeasi zi, aceeasi luna, dar ani diferiti. E greu sa notezi pe ceva.
Saptamana trecuta s-a redeschis clubul Blue Night. Am reusit sa dau o fug acolo, singurel. Clubul are un suflu nou, iar aici in fiecare saptamana se organizeaza concerte. Atmosfera care va fi acolo miercuri de miercuri seara, va transmisa live la radio kiss fm. Va astept acolo...! ! !
Asadar inchei aici mica postare si va doresc numai bine pana data viitoare...

PS - La multi ani, Bogdan Iorga !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu