miercuri, 28 iulie 2010

Dezbraca-te ca te f*t, imbraca-te ca nu te mai f*t !

Salutare prieteni. A trecut ceva timp, de cand n-am mai dat un semn de viata. Saptamana trecuta, am fost ocupat pana peste cap. Nu-mi vine sa cred, ca eu nu aveam timp nici sa-mi verific mailul. Acum mi-am dat seama cu adevarat, ce inseamna sa fi ocupat. Dupa cum v-am spus in postarea trecuta, trebuia ca o saptamana sa nu folosesc tehnologia moderna (telefon, radio, calculator, televizor, internet), dar datorita unor probleme, am abandonat acest "proiect" pentru o saptamana sau doua.
Inainte de a incheia hai sa va spun ce am patit in ultima saptamana. Cea in care eu trebuia sa nu folosesc tehnologia de nicio culoare....Am asteptat un telefon de la o doamna, pentru a ma programa la un interviu, pentru functia de ARHIVAR la firma M.A.T.R.A. Int. S.R.L. Am asteptat acel telefon o saptamana si nu a sunat. Dupa o saptamana si ceva ma suna, dar eu nu pot raspunde. Dupa toate astea sun eu la firma si vorbesc cu acea doamna. A spus ca ma suna in 2-3 zile pentru a ma programa la un interviu si IOC. Iar nu a sunat. In schimb, pe site-ul de recrutare, ei au reactualizat anuntul. Vizualizati anuntul aici . Ei si acum incearca sa gaseasca omul potrivit, dar nu au gasit pe nimeni. Eu am aplicat la aceasta oferta de angajare, la data de 07.07.2010 Pentru a intelege mai bine, cititi aceasta postare, a lui ANTONIU DANIEL si o sa intelegeti mai bine ce-am patit si cum m-am simtit :D. Titlul postarii mele e copiat de la el. Dezbraca-te ca te f*t, imbraca-te ca nu te mai f*t ! Experienta ne uneste.
Prin urmare ce fac absolventii cu diplome !? Dar cei licentiati ? In Romania, cu aceste foi nu poti face nimic. Pardon, mint. Te stergi cu ele la fund. Daca nu ai cunostinte, nu faci nimic cu acele harti... No comment.

PS: - in urmatoare postare pe care o voi face aici, va voi da informatii despre cateva leacuri babesti, care ar fi bine sa nu le puneti in practica...Voi avea un interviu cu medicul generalist, Alexandru Moruz, care va va spune ce e bine si ce e rau sa faceti atunci cand aveti ceva probleme de sanatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu