miercuri, 7 iulie 2010

Experiment, nebunie,indiferenta, cretinitate si libertate.

Dragilor va dau un anunt BOMBA. O perioada buna de timp nu ma veti gasi pe internet si nici la telefon. Decat daca ma vedeti pe strada, sau veniti la mine acasa si ma cautati. M-am hotarat. Fac un experiment. O saptamana nu voi folosi telefonul mobil, televizorul si nici internetul, ceea ce inseamna ca nu veti da de mine.
Asadar in perioada 12-19 iulie, sunt un om neimportant ! Nu ma cautati...
Vreau sa reusescu si-mi doresc foarte mult sa vad cat de mult tin la o hotarare. Am mai hotarat eu sa alerg seara si am alergat o luna dupa care pauza trei luni. La cat sunt de ratat, credeti-ma. Nici macar atat nu pot face. Asa ca asta e ultima postare a mea.
Dupa acest experiment, voi scrie despre, emotii, senzatii dar si alte trairi petrecute in saptamana fara telefon mobil, internet si televizor. Asa ca va doresc numai bine pana cand ne vom intalni.

3 comentarii:

  1. nici nu ii mult..cred ca o sa reusesti...iar daca ai fugit numai o luna asta cred ca s-a datorat iernii care nu ti-a mai permis sa iesi
    ....numai bine daca nu folosesti internetul nu o sa mai ai atata de platit la curent, la telefon nu o sa mai trebuiasca aia sa asculte un om asa ca o sa aibe unul in minus iar daca nu o sa te mai uiti la tv atunci nu o sa mai auzi atatia imbecili care se fac ca discuta despre politica ...o sa ti fie usor ...numai sa ti ocupi timpul cu altceva
    SILVIA

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Silvia. Ma bucur citesti ceea ce scriu....Sigur o sa-mi ocup timpul cu ceva. Sper sa fie mai bine....Te poop, numai bine...!

    RăspundețiȘtergere
  3. asa...mi-ai indeplinit dorinta...acum sunt multumita ca raspunzi la comm uri(consider ca e mai usor pt cei care te citesc sa si dea seama daca esti de acord cu ceea ce cred ei..ms mult pt intelegere)
    Silvia

    RăspundețiȘtergere