sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Pana cand ?

                                  La multi aaaaaani !
Buna sa va fie inima. Iata ca mai arunc si pe aici cateva randuri, asa sa nu uit sa mai scriu. Am promis  si nu m-am putut tine de cuvant. Am spus ca o sa scriu mai des si n-am facut-o. Sa-mi fie rusine, si chiar imi e, cu toate ca m-am obisnuit sa fac tot felul de promisiuni si sa nu ma tin de ele. Suntem in data de 16 ianuarie 2016. Se pare ca va fi un an frumos. Am cateva obiective pentru acest an, dar din pacate nu le pot realiza. Vreau sa ajung la 3 pride-uri* din afara tarii si anume in Chisinau, Berlin si Amsterdam. Daca nu stateam cu chirie, puteam sa pun cativa banuti deoparte, dar asa, m-am hotarat sa-mi iau un job part-time sa pot strange banuti sa plec sa ma distrez. N-am facut nimic pentru mine ani de zile si nici acum nu sunt in stare sa fac ceva. Nu ma intrebati de ce, pentru ca nici eu nu stiu de ce. Mi-am mai propus ceva, si anume sa nu intru pe facebook toata luna ianuarie. Pana acum am rezistat si m-am obisnuit deja fara facebook. mai foloseam acel messenger facebook, dar pentru ca nu am mai accesat contul de facebook de doua saptamani, ce sa vezi...Cei de la facebook mi-au blocat acel chat si astazi primesc urmatorul mesaj de la facebook :
plat multe pe Facebook de când ai intrat ultima oară. Iată câteva notificări pe care le-ai pierdut, trimise din partea prietenilor.       Sergiu Anton             5 mesaje           2 ciupituri           8 actualizări de grup           4 actualizări ale prietenilor apropiaţi           7 aprecieri într-o postare în care ai fost etichetat(ă)           1 comentariu adăugat la fotografie           97 de notificări noi    
   
 
   Ai notificări noi.
 
   
   
 
S-au întâmplat multe pe Facebook de când ai intrat ultima oară. Iată câteva notificări pe care le-ai pierdut, trimise din partea prietenilor.
 
   
Sergiu Anton
 
 
      5 mesaje
 
      2 ciupituri
 
      8 actualizări de grup
 
      4 actualizări ale prietenilor apropiaţi
 
      7 aprecieri într-o postare în care ai fost etichetat(ă)
 
      1 comentariu adăugat la fotografie
 
      97 de notificări noi
 
 
   
   
 
Deschide Facebook
   
Vezi notificările


Ei bine nu vreau :). Nu vreau sa intru pe facebook, nici de-al dracu'. Ce-o sa se intample !? Intr-adevar, de cand nu am mai intrat pe facebook nu mai am asa multa viata sociala. Dar pot trai linistit si asa. Poate imi trebuia aceasta schimbare. Voi ce mai faceti ? Ce planuri aveti pentru acest an ? Pana data viitoare, toate cele bune !
pride - marsul persoanelor LGBTQA+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu