sâmbătă, 15 februarie 2014

Da-ne noua 2%, s-ajutam o lume buna !

          Dragi prieteni. Ca in fiecare an, cum v-am obisnuit se completeaza acel formular, prin care se poate "dona" 2% din impozitul pe venit catre un O.N.G. Eu in continuare sunt voluntar la Crucea Rosie Romana Filiala Sector 6.
          In acest an, ca si in cei precedenti eu voi strange formulare de 2% pentru Crucea Rosie Romana Filiala Sector 6. Voi puteti dona acei 2% catre multe alte ong-uri. Sunt ong-uri care se ocupa de : animale abandonate (mai ales caini) copii abandonati, reintregrarea copiilor in societate si multe altele. Doar aceste chestiuni mi-au trecut prin cap la aceasta ora tarzie in in noapte.
          Eu totusi, v-as ruga sa completati formularul 230 pentru Crucea Rosie Romana Filiala Sector 6. De ce ?
          Simplu, pentru ca in continuare noi putem face fapte buna in continuare. Se cumpara si se doneaza alimente persoanelor vulnerabile din sectorul 6 iar cu ocazia sarbatorilor de iarna, 100 de persoane primesc un ticket social cu valoarea de 50 de lei. Aceste lucruri s-au facut cu ajutorul celor care doneaza alimente in magazine, a voluntarilor care promoveaza proiectul in magazinele participante dar si a celot care au donat in fiecare an cei 2%. Mai multe detalii despre proiectul Banca de Alimente puteti gasi aici http://www.crucearosie6.ro/proiecte/banca-de-alimente
          Cu toate astea am spus cam tot ce vroiam sa spun. Indiferent de locul in care vreti sa donati acei 2%, faceti-o. Nu lasati banii statului.
ps: va oblig sa cautati pe net un ong unde sa directionati acei 2%, numai sa NU-I LASATI STATULUI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu