vineri, 29 martie 2013

Dar ma bucur de nimic...

Dragii mei, iata ca scriu din nou, aici pe acest blog umil...Nu vreau sa resuscite acest blog si gata. vreau sa incep sa scriu din nou des si o voi face. Am avut o perioada frumoasa in viata mea, cum n-am avut in ultimii 10 ani, si inca o mai am!
               Ma bucur in fiecare zi...Ma bucur fara un motiv anume. Sunt fericit !
                 Da, o perioada frumoasa, minunata. Lucrez de ceva timp si imi place mult, ceea ce fac. Imi place colectivul. Am ajuns departe, si asta datorita prietenilor mei care mi-au fost aproape. N-am cum sa uit acest aspect al vietii, care m-a scos din liman. Va multumesc, dragi prieteni. O sa-i insirui aici pe cativa din ei, dar dupa cum imi vin in minte. Le multumesc pentru simplul fapt ca m-au sustinut moral, atunci cand aveam nevoie mai mare. Asadar, multumesc Alina Jianu, Alina Bucur, Alexandra Luminita Gudi, Adina Chitu, Gabriel Olteanu si Andreea (viitoare Olteanu) Lorena Matei, Marius Pohoata, Monica Corchez, Claudiu Manciu, Nastasia Mirza si Oana Fodor.
             Va multumesc pentru sprijinul moral pe care mi l-ati dat ! Datorita voua, sunt astazi ceea ce sunt. Un om fericit cu un viitor frumos care rasare in fie ce zi si apune o data la doua zile :) Din cand in cand, cad si spun ca nu sunt bun de nimic, dar citesc cateva randuri scrie de Radu Lihaci, directorul filialei sector 6 a Crucii Rosii Romane. Nu inteleg si nu stiu cum sa fac sa nu ma mai subestimez. Nu pot. Mereu ma subestimez, dar citesc acele randuri s-mi revin. Iata ce a scris Radu Lihaci despre mine, in luna decembrie, pentru brosura Galei Voluntarului 2012 :" Cu greu as putea sa imi inchipui activitatile din domeniul social fara Sergiu ca sprijin. Unul din motivele pentru care atat eu cat si alti colegi de la Crucea Rosie si-l doresc pe Sergiu langa ei, este acea siguranta pe care o ai ca, atunci cand Sergiu a spus ceva, acel ceva va fi facut...asata fara sa mai subliniez voia buna si increderea pe care o aduce cu sine ca pe un cadou, chiar daca nu totdeauna se simte luminos  pe dinauntru. Face el ceva ca sa se faca lumina in jur. Asta e unul din motivele pentru care il admir."
                Aceste cuvinte ma ridica la cer. Ma fac sa cred ca nu sunt un simplu pamantean.Vreau sa va multumesc tuturor pentru prijinul acordat si fara voi, azi doar supravietuiam. Acum TRAIESC ! Va multumesc, dragi prieteni !


Un comentariu:

 1. Thanks for your personal marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you are a great author.

  I will remember to bookmark your blog and
  will come back from now on. I want to encourage you to definitely
  continue your great writing, have a nice morning!

  Feel free to surf to my weblog ... promoedgejobs.com

  RăspundețiȘtergere