duminică, 9 decembrie 2012

Sunt fericit si ma simt bine !

            Sunt fericit si ma simt bine ! Nu, nu strig versurile de fericire ale stelistilor, dar sunt fericit. Toata vara am rabdat si uite ca acum, ultima luna a anului imi aduce numai bucurii.
           Acum ceva timp am fost selectat printe primii 90 de voluntari pe tara. Vreau aici sa le multumesc voluntarilor de la Crucea Rosie Romana filiala Sector 6, pentru sprijinul acordat si directorului Radu Lihaci, care mi-a dat mana libera. Miercuri voi fi la gala voluntarilor. Chiar daca voi castiga sau nu premiul la acea gala eu si ceilalti voluntari stim ca cea mai mare bucurie este atunci cand mergem la cei neajutorati  si ii ajutam, iar ei ne multumesc cu lacrimi in ochi.
           Acum o luna o doamna ne-a dat noua (voluntarilor) strudele de mere, facuta din ingrediente care i le-am dat noi cu o luna inainte...Omul sarac da din putinul lui..Dar din dar se face rai. Asa a fost dintotdeauna ! Din toata tava ei, ne-a dat mai mult de jumatate si erau super bune ! Va poate confirma Oana Fodor sau Monica Corchez, care au gustat si ele din acele strudele. Ajuta, fara sa ceri nimic in schimb ! Fii om !
Exista bucurie mai mare pentru voi, atunci cand ii ajutati pe cei dragi si raspalata este un simplu MULTUMESC spus din suflet ? Daca e prea putin sa va fie rusine ! Sunteti materialisti !
          In alta ordine de idei, de maine incep serviciul ! Un job care ma face si el fericit. Voi fi tot curier !
Asadar, SUNT FERICIT SI MA SIMT BINE !
          Vreau sa le multumesc tuturor celor ce m-au sustinut in aceasta perioada in care am fost fara serviciu. Ca m-au ajutat financiar, sau prin incurajari ca totul va fi bine ! Asadar, va multumesc dragi prieteni. Va stiti voi care !
           Asadar, incepe o noua fila din viata mea. Sper sa scriu cat mai mult in aceasta fila !
Ps: Le doresc sa aiba parte de multi, multi ani fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi catorva prieteni, care astazi isi sarbatoresc ziua de nastere : Gudi Alexandra Luminita, Moisescu Beatrice Mihaela si Stan Mihai !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu