marți, 15 februarie 2011

Stimate cetatean...!

Stimate cetatean. Ca si anul trecut la inceput de an, poti decide sa donezi 2% din impozitul pe venit (din anul precedent) catre oricare O.N.G. ( Organizatie Non Guvernamentala, nonprofit).
In continuare eu sunt voluntar la Crucea Rosie Romana, filiala Sector 6 si de aceea voi strange foi semnate de cei care vor sa doneze 2% catre Crucea Rosie filiala Sector 6 Bucuresti.
Daca voi NU vreti sa donati catre C.R.R., donati catre orice alt O.N.G. Sunt multe si sunt utile. Sunt ong-uri care se ocupa de cainii maidanezi, de copii bolnavi, de oameni vulnerabili, si asa mai departe. Trebuie sa fie macar un ong, sau o asociatie care sa va multumeasca sufleteste. Sunt multe si sunt in fiecare oras din tara. Voi decideti daca vreti sa-i donati, sau sa-i lasati in continuare acestor oameni care ne "conducc" . Da statului... Acesti jegosi care ne trateaza cu curul. Nu-i nimic... Romanul inca mai rabda, chiar daca e "futut" pe la spate. Dar si cand o sa se revolte, va fi vai de curul guvernantilor. Prin urmare decideti voi ce faceti cu acei banuti, nu EI. Acesti 2% este o suma mica, dar adunand mai multe formulare semnate, strangi ceva banuti si poti ajuta pe cineva cu drag. Nu vreau sa scriu iar baliverne si injuraturi, dar cine vrea sa semneze un formular il rog sa ma contacteze. Completarea unei foi, dureaza maxim 2 minute. Formularele trebuiesc completate doar de cei care au lucrat in anul 2010, pentru ca acei 2% pe care ii directionezi se iau din impozitul pe care statul deja ti l-a oprit. Trebuiesc doar datele personale ( prenume, nume, initiala tatalui, adresa, cnp-ul, un telefon si o adresa de mail) Nimic mai mult. Doneaza 2 minute si ajuti un om. Acum la final, voi posta un filmulet facut de Monica Corchez si ea voluntar, ca sa vedeti ca voi puteti ajuta prin noi, chiar daca nu aveti timp. Acest filmulet este legat de Banca de alimente. Doneaza timp si ajuta-ti aproapele. Multumesc ! Pana data viitoare, numai bine ! ! !

8 comentarii:

  1. Legat, de postarea ta. Mi-au venit pana acum 10 de omuleti din astia, sa imi zica sa donez astia 2% din venit, dar consider ca este o pierdere de vreme, pentru ca nu mi se pare corect sa dau eu de la mine din buzunar, cand pot sa faca altii chestia asta. Si multi dintre prietenii si cunoscutii mei, mi-au sustinut ideea, pentru ca nu ni se pare o chestie logica, sa deranjezi omul cu chestii din astea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut. Nu stiu cine esti. Imi pare bine ca ai citit postarea, dar vreau sa te informez corect. Acei 2% pe care tu ii directionezi catre un ONG, NU II DAI DIN BUZUNAR. Cum am spus sunt din impozitul pe anul 2010, pe care statul ti l-a luat din salariu ! !! Si din acel impozit pe care statul ti l-a oprit, tu poti sa directionezi 2%, catre un ONG. Nu este pierdere de timp, si nici pierdere de bani din buzunarul tau. Va fi o piredere, daca ii lasi statului. Ai vazut si tu cati bani s-au dat pe ceasuri poleite cu aur, pe un km de autostrada asfaltat si asa mai departe...Gandeste-te inca odata. Pentru mai multe detalii despre 2%, gasesti aici www.doilasuta.ro . Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  3. Oricum si daca ii dau stiu sigur ca nu ajung la ONG-uri. Firma unde lucrez, nu face asemenea filantropii si ne-a spus si noua sa nu facem asa ceva, pentru ca pierdere de timp, pentru ca banii, nu se duc la amarati, se duc tot in buzunarele smecherilor, asa ca lasa-ti-o mai moale cu chestiile astea, pentru ca va pierdeti timpul si asa de scurt si pretios.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salutare din nou,Anonim. Este parerea ta. Ti-o accept, cu toate ca nu sunt de acord cu ea. Am vazut, stiu cum se intampla si asa mai departe. Daca ajungeau in buzunarele smecherilor, atunci ajungeam si eu un "pui" de smecher...Nu am cum sa-ti schimb ideea. Pana nu vezi, nu ai cum sa CREZI. Daca altii iti spun ca rahatul nu e bun, inseamna ca nu e bun ? De ce trebuie sa te iei dupa gloata ? Nu are rost sa te fac sa-ti schimbi parerea ca nici in sinea tu, nu ai macar putina credinta ca acesti bani ajung unde trebuie...Toate cele bune !

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna, observ ca filmuletul nu se vede in intregime, asa ca postez si linkul de youtube
    http://www.youtube.com/user/crucearosie6#p/u/6/pxwv0RBQmtI

    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. De-abia acum, am vazut raspunsul tau. Si iti spun doar atat, si in ONG-uri e mafia mare, asa ca de ce sa am credinta asta, ca ajung banii unde trebuie, pentru ca nu ajung si am foarte multi oameni pe langa mine, care sustin aceasta idee. Mai vin si pe la usi, aproape in fiecare zi, "cersetori" din astia, ca sa donam nu stiu pentru cine sau pentru ce si sunt scosi din bloc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ai inteles nimic...Nimeni nu iti ia nimic din buzunar. Era doar o optiune care o poti face tu cu acei banuti. Daca vrei sa-i dai unui ONG, ok, daca nu lasa-i statului. Ca si asa nu are bani. Inca e in criza. Poate cu banii tai mai tine un sofer de parlamentar sau vreun cfr-ist...

    RăspundețiȘtergere
  8. Si cfr-istii-s mai amarati ca noi, asa ca shhhhh

    RăspundețiȘtergere