duminică, 30 ianuarie 2011

Dezamagit profund...

Salutare...Am vrut sa fie un alt post acum. Cel in care voi insirui activitatile de distractie din luna ianuarie. Dupa cum bine stiti, luna ianuarie a fost plina de distractie...Trecem peste, voi scrie peste cateva zile.... Azi noapte spre fericirea mea, am reusit sa plec prin oras....Ajuns pe la 3 si ceva (dimineata) in club, sa ma simt bine, de unde : SOC ! ! ! Am vazut ca persoana iubita era cu altcineva..M-am simtit cum nu m-am simit niciodata. M-am simtit taiat miseleste... Culmea ca doar m-a salutat si atat. Ca si nimic nu s-ar fi intamplat...Dar nu-i nimic. Voi merge mai departe... Incet, incet sar sigur merg mai departe... Am un caracter puternic... imi place sa fiu EU... sa nu arat tristetea din sufletul meu ! ! ! Va doresc numai bine si sa nu aveti parte de tradari...mai ales in dragoste....

Un comentariu:

  1. Cel mai urat sentiment il ai atunci cand vezi ca esti tradat. Stii destul de bine povestea mea cu persoana X(nu vreau sa dau nume). Iti spun sincer ca de atunci eu nu am mai putut sa am inredere in vreo femeie, nu am mai putut sa iubesc. Si... surpriza, mi-am dat seama ca e mult mai bine asa, fara sentimente, fara complicatii.
    Cel mai bun raspuns pentru persoana care te tradeaza este indiferenta, arata-i ca nu-ti pasa si o sa o doara mai rau decat 1000 de palme. ;)
    Mergi mai departe, viata e frumoasa!

    RăspundețiȘtergere