duminică, 16 ianuarie 2011

Adio, dar raman cu tine......

Dragi prieteni, cunostinte, amici...Dupa cum bine stiti unii dintre voi, la sfarsitul anului trecut, mai exact pe 31 Decembrie 2010, mi-am depus cererea de dimisie cu acordul ambelor parti. Mi-am incheiat socotelile cu postul pe care il aveam in Cora Lujerului. Mi-am depus cererea de demisie, dupa 3 ani petrecuti in acel magazin. Cunosteam oameni de la personal de curatenie, la lucratori comerciali, casieri, adj. manageri si multi altii. Dintre acesti oameni am gasit si de calitate. Oameni cu care pot comunica, orice, fara inhibitii, si cu mare placere...Bineinteles ca in orice padure exista uscaturi, doar ca la departamentul case, din Cora Lujerului, uscturile porneau de sus . De la manager. Un manager, pe care multi casieri, dar si alti angajati ai magazinului, nu pot avea macar o discutie cu acea persoana. Da, multi oameni nu sunt in stare sa vorbeasca deschis cu ea, dar sunt si multi oameni care o pupa in cur. Dar si ei ce-i mai place...Puteam sa mai stau angajat acolo, mult si bine, dar nu am mai rurt. Am hotarat ca e bine sa am si eu viata personala linistita si mult mai aerisita. Prin urmare acum am doar jobul de la BLC (Best Letter Courier) si fiecare sfarsit de saptamana pe care il am este liber. Asadar, in aceste trei saptamani de cand am un singur job, am fost la teatru de 5 ori, la petreceri, in cluburi....O NEBUNIE ! Am fost la piese de comedie, piese in care erau doar scenete de dans, dar si la piese de teatru in care aveai perioade bune de ras, ura, gelozie, frica, teama,si scene de nuditate. Toate aceste lucruri le-am trait acum, de putina vreme si nu-mi pare rau. Sunt cel mai fericit pamantean. Acum pot face mai multe lucruri...Plimbari, vizionari ale pieselor de tatru, concerte, chiar ma pot implica si mai mult in activitatea Filialei Sector 6 de Cruce Rosie din Romania. O fac bineinteles cu mare placere si bucurie. Anul nou a trecut si el msi e putin si vine Unirea Mica ( 24 Ianuarie ) dar care are un rol foarte important in istoria Romaniei. Datorita acestei Uniri, la 1 decembrie Unirea Mare a fost posibila !. LA multi ani dragi romani de pretutindeni, sanatate, bucurie si nu uitati sa avetio grija si de sufletele voastre. Acum in finalul aceste postari pun o poza facuta de curand in Bucuresti...Un porumel alb, cu pete negre. O fi un caine sub acoperite...Numai bine...

2 comentarii:

  1. Dupa cum bine stii, am oaresce idee despre conducerea din Cora Lujerului (din surse "sigure"). Sincer... ma mir cum de ai rezistat atat in locul ala. De fapt... mai bine zis, cum ai facut fata cu doua joburi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Razvan. Ma bucur ca inca mai citesti cuvintele insiruite de mine aici. Dupa cum bine ma vad cei de zi cu zi, am rezistat. Chiar bine si placut. Pofta de a ma vedea cu unele persoane de acolo si de a face dintr-o seara proasta una excelenta alaturi de ei. Pentru ceea ce au fost pentru mine si pentru ceea ce vor fi pentru altii, eu Sergiu Anton ma inclin si spun : JOS PALARIA !

    RăspundețiȘtergere