joi, 6 ianuarie 2011

2011, bine ai venit !

Bine v-am regasit dragilor. Iata ca deja a atrecut aproape o saptamana din noul an si mai cu totii ne-am afundat in treburile fiecaruia. Unii la scoala, altii la serviciu...Altii inca in concediu. O fi bine !? Dupa cum bine stiati de revelion am vrut sa dau 'parti' cu muzica veche, si am dat. Din pacate nu mi-a iesit chiar asa cum am vrut, dar in mare a fost fain. Inca nu am auzit plangeri, dar vom vedea mai tarziu ce si cum...La petrecere am invitat colegi de munca, colegi de liceu, colegi de facultate, cunostinte si chiar prieteni. Am facut o enumerare si trebuia sa fim in jur de 13 persoane. Nu va spun ca la un moment dat in casa erau 29 de persoane. Au venit cativa si cu alti prieteni de-ai lor si tot asa. Nu conteaza. Noi sa fim sanatosi. Au fost cu bun simt si au meritat sa stea, chiar daca nu au stat mult. M-am bucurat ca am selectat oamenii care au venit la petrecere si a iesit una frumoasa...Din puctul meu de vedere si al catorva invitati. Vom vedea pe parcurs...Anul se anunta promitator, tinand cont ca sunt mai liber. Prin urmare in primul sfarsit de saptamana pe care il am liber din ultimele 5 luni, voi merge la teatru. Ma voi duce la teatrul Masca din cartierul Militari la o piesa care presupun dupa numele pe care il are, ca e geniala : " UNA HISTORIA DE TANGO ". Biletul costa 12 sau 15 lei, in functie de locatia locului in sala. O sa atasez cateva poze la finalul acestei postari ca sa vedeti cam ce a fost la petrecerea de revelion. Va doresc sa aveti parte de un an cu mult mai bun decat cel care-a trecut si sa fiti mai buni, tot anul. Nu doar de sarbatori. Am scapat de cel mai sumbru an, pe care l-a avut Romania in ultimii 20 de ani. De cand e libera. Sper ca a fost cel mai negru an, si nu vor mai veni altii. Incepand de la taierea cu 25% a salariului bugetarilor, la restructurari, la comasarea scolilor si la alte nebunii..Din punctul de vedere al "alesilor neamului" anul se anunta mai negru ca cel trecut. De ce ? Pai s-a adoptat noua lege a invatamantului. Scolile generale vor avea 10 clase, incepand cu grupa pregatitoare (care nu va mai fi la gradinita). Si ceea ce urasc eu mai mult, in judetele cu minoritate maghiara, se va invata Geografia Romaniei si Istoria Romanilor, in limba MAGHIARA ! Sa moara toti, incepand cu BOC si Basescu ! Eu propun o lege. In judetele unde se afla numerosi armeni sau tatari, sa se invete si Limba Romana in limba tatara. Nu mai zic de Geografia si Istoria Romanilor. De ce nu ? As vrea sa intru in Istoria Romanilor. Vreau sa impusc toti parlamentarii, senatorii, minsitrii si mai ales pe BOC ! Vreau in Istoria Romanilor. Va pup. Vizionare placuta si ne vedem data viitoare, cand o sa va arat cel mai frumos porumbel din lume. Cel dalmatian. !

















11 comentarii:

  1. Plangeri nu o sa primesti ptr. ca nu este cazul;singura plangere ar fi ca acest chef a trecut mult prea repede;mi-ar fi placut sa tina vreo 3 zile si 3 nopti(chiar daca nu a fost nunta imparateasca).Lasand la o parte aceasta "plangere",sa sti ca astept cu interes si alte chefuri pe care sper ca le vei mai organiza si cu alte ocazii.Iti multumesc ca ti-ai "sacrificat" casa in favoarea noastra si ca ai fost o gazda de nota 10+!!!Multa bafta in noul an!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina, iti multumesc de comentariu. Stiu ca am gresit mult ca gazda, dar data viitoare voi fi o mai buna gazda...:D . Eu iti voi multumi mereu ca imi esti prietena si ai ales sa iti petrecei trecerea anilor alaturi de mine si de alti prieteni de-ai mei...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ai gresit deloc.....ti-am zis doar...ai gresit ca m-ai lasat singura cu acel pet:))))si te-ai bagat la "the beauty sleep".De cate ori voi putea,imi voi petrece timpul in compania ta ptr. ca esti cel mai tare prieten!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu acum...un pic mai tz...:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa ai un 2011 perfect si sa ti se indeplineasca dorintele!


    Iar in legatura cu minoritatea, te sustin!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Adrian (Mos Craciun). Ma bucur ca esti un cititor al blogului meu...

    RăspundețiȘtergere
  7. Un an nou plin de bucurii si cat mai multe realizari si din partea mea... Ne-am cunoscut la trecerea dintre ani...dintre doi ani importanti...`10 si `11 de unde imi permit sa afirm ca ai fost o gazda de 11..de 2011 :)
    La multi ani , Sergiu...si asa cum spunea Alina, mai asteptam si alte chefuri...mai lungi :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu siguranta vor veni altele. Mai frumoase si mai lungi...

    RăspundețiȘtergere
  9. tu sa fii sanatos ;) (asta referitor la ultimul post)..iar piesa de teatru este absolut GENIALA!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc de urari Alina. Ma bucur ca mai sunt persoane care ma aproba cu spusele mele legate de anumite piese de teatru. Ma bucur ca mai sunt oameni care ajung la teatru...Multumesc de comentariu...La multi ani si tie si sa fi sanatoasa...!

    RăspundețiȘtergere