luni, 28 iunie 2010

Ani de liceu cu prietenii pe viata

Inainte de toate, cititi si ascultati, in ordine cronologia...:D



Iata ca au trecut 5 ani de la absolvirea liceului si am incercat sa facem o reuniune...Una rapida, organizata n cateva zile..
Am gasit cativa colegi si au acceptat fara retinere inviatatia de a merge si a se distra alaturi de colegii de clasa....!
Reuniunea fost organizata in ziua de sambata, 26.06.2010, una din cele mai frumoase din ultima saptamana, care a fost plina de intemperii..
Dupa cum am spus mai devreme, au trecut 5 ani. Uau, ce am imbatranit...Reuniunea a fost fara profesori, dar si fara cativa colegi, de care nu am putut da, de altii care nu au venit pentru ca aveau alte planuri de mult facute, dar si de cineva, care a preferat sa se duca sa se futa, decat sa vina cu noi...Cei drept, macar o noapte la patru luni daca ii ceream, nu cred ca era mult...In fine. Sper sa se fi simtit in bine. Eu am fost in extaz...Au fost colegi pe care nu ii mai vazusem de vreo 2 ani...
Spre "fericirea" mea am inteles ca sunt cel mai cretin. In sensul ca toti ceilalti colegi, aveau salariul de peste 1200 de lei, nu mai eu lucrez pe o muce de bani si nu am fost in stare, cu studiile facute sa ma angajez si eu , macar pe 1000 de lei. Prin urmare, sunt un ratat...Si-mi pare rau, pentru ca, pe langa acest fapt, parca nici nu fac ceva concret pentru a-mi fi mai bine...! ! SUNT UN RATAT !. Acum trec de aceasta caracterizare a mea, si vreau sa va mai povestesc despre reuniune....
Dupa parerea mea, a fost ce-a mai reusita....Si asta datorita tuturor...Pentru ca au venit si au facut tot posibilul sa se simta cat mai bine...
Ne-am strans in fata scarii unde locuieste Geanina si de acolo am plecat in Regie, la PUB 18, unde nu va recomand sa mancati pizza. Nu mi-a placut...De acolo dupa ce toti am consumat cativa metri de bere, am hotarat sa mergem intr-un club sa ne distram...Alegem Princess. Dupa ce Claudiu, decide ca vrea si el sa bea, singurul care il duce pe Claudiu acasa, e Marius...Ne strangem in fata la Princess si de acolo ce credeti ca facem ? Decidem sa mergem in MAXX. Zis si facut . Ajungem acolo si stam pana dimineata. Chiar daca unii au luat-o pe Vodka, si nu mai stiau de ei, dapoi de noi, totul a fost super marfa. Nu vreau sa scriu chiar tot, ca ar insemna sa ii denigrez pe unii. Nu vreau, mai ales ca au facut tot posibilul si au venit...
Gasca s-a "spart" dimineata la ora patru, dar cu tristete. Mai voriam sa continuam, chiar daca era o alta zi...Puteam pentrece 7 zile si 7 nopti ca-n povesti !? Cred ca nu., datorita serviciilor pe care le avem, ca de obosit cu siguranta nu oboseam...Prin umrare, astept urmatoarea reuniune, in care sa fim mai multi prezenti, si sa lasam placerile trupesti pentru colegi...Mi-a fost dor de ei, inca i-mi mai este si-mi va fi si mai mare, tinand cont ca stau langa multi dintre ei, dar viata asta care ne violeaza, nu ne da timp macar pentru a discuta mai mult de 30 de minute....Dupa ce ca viata e o curva, ne mai si violeaza dupa cum vor altii.
Nu mai suntem copii de 17 ani ci ne-am trezit la 24 sau chiar mai mult altii. Eu le multumesc tuturor celor care au venit, si care s-au distrat alaturi de mine. Tare dor mi s-a facut de anii liceului, cand il aveam pe Trifu in spatele meu, si nu ma puteam abtine din ras....Cand Geanina ne caracteriza intr-un singur cuvant : "saracii", iar altii primeau cuierul in cap.
Ca sa ne mai aducem si noi aminte de liceu, iata o poza facuta acum 5 ani si ceva....dar dupa aceasta poza, cateva de la aceasta reuniune.



Anii de liceu au fost fericiti, impliniti si de neinlocuit si asta se datoreaza colegilor mei. Nu regret nimic din perioada liceului si vreau sa le multumesc pe aceasta cale, ca m-au suportat 4 ani de zile... si inca o mai fac...
Le doresc sa aiba parte de acum incolo, la o viata macar, putin mai buna fata de ce au avut pana acum si sa nu ajunga ratati ca mine. Chiar daca eu prefer sa lucrez mai putin si sa-i ajut pe altii, asta ma face fericit, chiar daca sunt un ratat. Nu-mi pare rau asa de mult....:D
Celor care sunt la liceu acum, sau vor fi, eu le doresc sa aibe parte de colegi, asa cum am avut eu, cu toate ca vorbesc prostii, ca ei nu mi-au fost doar colegi, ci mi-au fost prieteni. Mi-au fost alaturi la bine dar si la rau, mai ales cand ramasesem fara unul din parinti. Parca ieri s-a intamplat si-mia duc aminte fiecare detaliu. Imi aduc aminte cand am vrut sa fug de ei..Sa nu mai stiu de ei cand eram la munte, dar tot Claudiu care fuma, se tinea dupa mine...Am trait cu ei, momente pe care nu am cum sa le mai traiesc cu altcineva. De ce ? Pentru ca nu o sa mai fiu la liceu...:( . Viata a trecut, acum suntem majori si luam decizii mult mai importante. Nu mai suntem tineri la 20 de ani, sa traim asa cum stim, fara griji si fara bani ( Voltaj - 20 de ani ), sau cand aveam doar 18 ani (Vama Veche - 18 ani )...Traim inconjurati de griji..Pacat, mare pacat...
Prin urmare inchei aceasta mica postare si va doresc sa aveti parte de zile insorite si de cat mai multe lucruri bune...Numai bine...!










8 comentarii:

  1. Mah nebunule nu te mai critica atat pentru ca tu esti prietenul nostru.Cu siguranta ca o sa obtii si u un job de care vei fii multumit.Ratat ,dupa parerea mea esti atunci cand faci oameni sa sufere,furi,jignesti,inseli,etc...iar tu nu faci asta ci din contra asa cum spuneai mai sus iti ocupi timpul sa ii ajuti pe altii...asa ca terrmina cu aberatii d-astea...Cat despre petrecere a fost superba...as face reuniune in fiecare weekend...pt ca anii de liceu pt mine personal sunt cei mai reusiti ani din viata mea...cu bune cu rele,cu corigente dar si cu 10 in teza la romana...:))Dar cel mai important din liceul ala este ca m-am ales cu prieteni...prieteni pe viata cu siguranta...cum sa nu iti fie drag cand il vezi pe Trifu in halu asta?:))pe gabi dansand,pe fete intrand in atmosfera noastra...pe similika cu acelasi farmec specific lui...pe pohoata soferul...bine ca asta se intampla f rar..el fiind foarte betiv de altfel...:))pe tine facand atmosfera cum nu te-am vazut niciodata...micutzu,colegul meu de banca...s.a.m.d...Deja simt atmosfera pentru urmatoarea reuniune...te salut si ai scris foarte frumos despre noi...Iti multumim!Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. fain ai povestit depsre anii de liceu si despre petrecere...nu consider ac daca ii ajuti pe altii esti ratat...
    sILVIA

    RăspundețiȘtergere
  3. subscriu tot ce a spus claudiu si poate chiar mai mult. Referitor la "ratat", uite definitia din DEX:

    "RATÁT, -Ă, ratați, -te, adj. (Adesea substantivat) Care nu a izbutit să se afirme, să se realizeze, să creeze ceva de valoare. ♦ (Despre acțiuni) Nereușit, neizbutit. – V. rata.
    Sursa: DEX '98 "

    Explicatie: "Care nu a izbutit să se afirme" - nu se aplica la tine,deoarece intotdeauna te-ai afirmat.

    "să se realizeze" - majoritatea pustanilor care pierd un parinte, mai ales tatal, isi pierd interesul pentru viata. Tu te-ai inscris la o facultate, lucrezi de cand te cunosc, faci orice cu demnitate, fara rusine si traiesti fiecare moment din plin.

    "să creeze ceva de valoare" - nu cred sa mai fi organizat altcineva o reuniune. TU esti cel care ne ADUCE IMPREUNA... :)

    "Nereușit, neizbutit" - NICIODATA.

    TE IUBIM,

    Gabriel Olteanu

    RăspundețiȘtergere
  4. ESTI CEL MAI TARE.


    Anisoara

    RăspundețiȘtergere
  5. si traiti-ar tie fix poza cea mai naspa cu mine te-ai gasit sa o pui aici?:))

    RăspundețiȘtergere
  6. tu mai ai job?? fericitule! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Sergiu,tot nu ai schimbat poza cu mine frate??::)))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Salutare Claudiu. Nu am schimbat-o si nici n-am s-o schimb !

    RăspundețiȘtergere