miercuri, 19 mai 2010

Traiti bine, dragi bugetari !? !? Dar voi,ceilalti !? !?

Dupa cum bine stiti, astazi a fost organizat in Bucuresti, in Piata Victoriei, cel mai mare miting, de cand Romania este "libera si democrata" ...! !
La acest miting, a fost o mare de oameni...!
Ce faceau parlamentarii, cand peste 30.000 de oameni urlau si strigau din toate incheieturile, JOS GUVERNUL, sau alte scandari alese... !? !? !?
Va spun eu...: Au votat o lege prin care Geografia si Istoria Romaniei, se va studia si in limba maghiara. NU SUNT DE ACORD CU ASA CEVA ! ! ! Cretinii astia ne conduc si noi nu avem nici o putere in a decide ceva. Noi cu ei, iar ei tot cu ei...! Sa-i futem in gura de parlamentari umflati si labagii... Porci imputiti si plariti din banii nostri, care ne denigreaza istoria si demnitatea noastra, a romanilor curati...! !
Revin la miting sa va mai scriu aici cate ceva....Am vazut multi copii. Spun copii pentru ca sunt elevi la liceu si au venit si ei, datorita deciziei, de a le taia 15% din alocatia scolara, care oricum e una mare : 42 de lei pe luna ! ! Ce poti face cu banii acestia intr-o luna !? !? Sa platesti interenetul sau sa iti iei o paine si jumatate pe zi..! Traiasca Guvernantii !
Pensionarii erau si ei prezenti acolo, si ii aplaudau pe cei care veneau sa protesteze ! ! M-am simtit jignit ! In minte aveam imaginile in care casnicele anilor 90, aplaudau minerii veniti la Bucuresti sa elibere Piata Universitatii de "golanii" care cereau ceva concret si totodata pur curat. Ceea ce ei cereau, nici astazi nu s-a intamplat. Vedem "turnatori" care acum sunt in functii de conducere. Ma simt din nou jignit. Nu stiu ce naiba mai caut in tara asta !? Cand capu' isi bate joc de trup, vai de om...! Mi-e scarba. Mare scarba de acesti "conducatori" jegosi si umflati ,de atata minciuni spuse poporului.
Am vazut sute de studenti si ei, la acest miting. M-am bucurat enorm ! Vreau sa va amintesc totusi ca Romania inca e un stat POLITIENESC ! ! ! Am vazut zeci de "politisti sub acoperire" printre cetatenii care isi strigau legal nemultumirile...
Totusi ma bucur, si stiti de ce !? !? Pentru ca Romania a ajuns o tara de carnaval ! ! ! !

6 comentarii:

  1. sau chiar stat "MILITIENESC" pt ca nu s-a schimbat nimic de la revolutie incoace...sau..de fapt, e drept ca s-a schimbat ceva...este democratie...dar democratie in furtul din buzunarul nostru...acum nici macar nu mai au bunul simt sa ne fure pe la spate cum era in comunism...ne fura pe fata, zambind si spunandu-ne "Sa traiti bine!".
    ...Ironic...nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Alina, IRONIC. Dar in mmod ironic tot incercam sa traim 'bine' . Dar pana cand !?

    RăspundețiȘtergere
  3. nu...incercam sa supravietuim...deja nu mai speram la "bine"...ci la supravietuire..."oare imi ajung banii de salariu pentru toate facturile"..."oare imi ajung sa mai cumpar ceva pe langa?...gen boarfa...un codou...ceva?"
    Eu cred ca de ceva timp am ajuns in lupta pentru supravietuire si nu pentru un trai mai bun...

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))da..stiu.. Uite o caracteristica a romanilor! facem haz de necaz! ..parca e mai bine asa..nu ?:P

    RăspundețiȘtergere