luni, 31 decembrie 2012

Astept cu inima deschisa sa daruiesc....


         Astazi este ultima zi din 2012.  Va vine sa credeti !? Parca ieri treceam in anul 2012. Asta e timpul merge fara oprire, chiar daca noi vrem din cand in cand o mica pauza. Mergem inainte si iata ca intram, cu pasi destul de mari si rapizi in 2013.
         Cred ca anul acesta a fost un an special pentru mine. Am trait clipe de neuitat, am calatorit, am vizitat multe locuri frumoase, am cunoscut oameni minunati, am reusit sa fac chestii pe care mi le propusesem. Anul care vine va fi o noua reusita. Sunt absolut convins. Astept cu inima deschisa sa daruiesc dragoste, zambete, fericire si sa pot sa ma bucur de fiecare clipa si incercare a vietii. Tuturor, le doresc un an nou fericit, sanatate si multe bucurii !
          Din pacate am si un mare regret ! Am pierdut o prietena buna, si nu ca ne-am certat ci din cauza orgoliului meu. Am vrut ca ei sa-i fie bine, dar nu m-am gandit cu adevarat cum ii este ei mai bine. Ea stie cel mai bine...Imi pare rau...Poate in noul an, voi avea curajul sa o vad pe strada si sa o salut, nu sa trec pe langa aceasta persoana ca pe langa un strain !
           A mai trecut un an... Sa va amintiti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere in tot ce nu ati reusit. Fiti bucurosi ca ati ramas aceleasi suflete calde !
           Nu lasati pe nimeni sa va distruga sufletul si pacea interioara !
           Noul an sa fie un volun nescris si sa aiba 365 de pagini goale. Va urez sa-l scrieti numai cu lucruri bune, cu impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul cartii sa-l cititi cu bucurie !
          Cu mult drag, Sergiu
                        LA MULTI ANI !




ps: Le multumesc tuturor celor ce mi-au trimis mesaje cu urari de Craciun si totodata imi cer scuze ca nu am raspuns tuturor mesajelor.

sâmbătă, 29 decembrie 2012

Un mic efort, pentru mai mult confort !

            Da, ce frumos suna. Putin efort pentru mai mult confort. Zapada a inceput sa se topeasca si apar ca ciupercile dupa ploaie gramajoarele de rahat lasate in urma de caini !
            Strada nu este tomberonul nimanui. Cu totii ne enervam cand calcam intr-o gramajoara (sau gramada) urat mirositoare aflata pe trotuar sau pe spatiul verde.
            Asadar, dragi stapani de catei, cand iesiti la plimbare cu patrupezii, nu uitati sa aveti intotdeauna la dumneavoastra cateva pungi de plastic sau de hartie cu care sa adunati excrementele catelului vostru, pentru a le arunca la cel mai apropiat cos de gunoi (ghena, pubela, tomberon)
            Desi sunt biodegradabile excrementele animalelor nu dispar peste noapte.
            Oamenii simpli va vor aprecia, poate chiar si cainele vostru.

luni, 24 decembrie 2012

Sarbatori fericite !

Dragii mei, va doresc sa aveti parte de un Craciun fericiti alaturi de cei dragi, chiar daca in ultimii ani nu am avut cu totii ceea ce ne-am dorit ! Din pacate o prietena a spus o vorba trista, dar adevarata, care mi se potriveste de minune ! "Craciunul este o perioada cand ai dor de casa, chiar daca esti acasa ! " Multumesc Emilia Iordache pentru aceasta vorba de duh. Eu, sincer va doresc sa aveti parte de sarbatori fericite, alaturi de cei dragi, oricare ar fi ei : familie, rude, prieteni, cunostinte, de oricine, numai sa fie bine. Va spun ca si anul trecut. Nu iertati ca a venit Craciunul, iertati daca trebuie si cui trebuie. Nu va lasati calcati in picioare si incercati sa nu confundati ORGOLIUL  cu ONOAREA ! E trist sa le confunzi, ca altfel vei avea de suferit. Va doresc sa NU va petreceti Craciunul     ASA . Asadar, va doresc sa fiti fericiyi alaturi de cei dragi. Eu sunt fericit. Nu suta la suta, pentru ca nici un om nu e, dar sunt fericit, ca la sfarsitul anului am reusit sa ma angajez.. Ma bucur ca pentru fiecare persoana sunt acelasi. Suntem cu totii diferiti, din fericire ! Va doresc sa aveti parte de liniste, de bucurie, sanatate si tot ce va doriti  sufleteste, nu material. Bucurati-va de prieteni.

LA MULTI ANI !

duminică, 9 decembrie 2012

Sunt fericit si ma simt bine !

            Sunt fericit si ma simt bine ! Nu, nu strig versurile de fericire ale stelistilor, dar sunt fericit. Toata vara am rabdat si uite ca acum, ultima luna a anului imi aduce numai bucurii.
           Acum ceva timp am fost selectat printe primii 90 de voluntari pe tara. Vreau aici sa le multumesc voluntarilor de la Crucea Rosie Romana filiala Sector 6, pentru sprijinul acordat si directorului Radu Lihaci, care mi-a dat mana libera. Miercuri voi fi la gala voluntarilor. Chiar daca voi castiga sau nu premiul la acea gala eu si ceilalti voluntari stim ca cea mai mare bucurie este atunci cand mergem la cei neajutorati  si ii ajutam, iar ei ne multumesc cu lacrimi in ochi.
           Acum o luna o doamna ne-a dat noua (voluntarilor) strudele de mere, facuta din ingrediente care i le-am dat noi cu o luna inainte...Omul sarac da din putinul lui..Dar din dar se face rai. Asa a fost dintotdeauna ! Din toata tava ei, ne-a dat mai mult de jumatate si erau super bune ! Va poate confirma Oana Fodor sau Monica Corchez, care au gustat si ele din acele strudele. Ajuta, fara sa ceri nimic in schimb ! Fii om !
Exista bucurie mai mare pentru voi, atunci cand ii ajutati pe cei dragi si raspalata este un simplu MULTUMESC spus din suflet ? Daca e prea putin sa va fie rusine ! Sunteti materialisti !
          In alta ordine de idei, de maine incep serviciul ! Un job care ma face si el fericit. Voi fi tot curier !
Asadar, SUNT FERICIT SI MA SIMT BINE !
          Vreau sa le multumesc tuturor celor ce m-au sustinut in aceasta perioada in care am fost fara serviciu. Ca m-au ajutat financiar, sau prin incurajari ca totul va fi bine ! Asadar, va multumesc dragi prieteni. Va stiti voi care !
           Asadar, incepe o noua fila din viata mea. Sper sa scriu cat mai mult in aceasta fila !
Ps: Le doresc sa aiba parte de multi, multi ani fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi catorva prieteni, care astazi isi sarbatoresc ziua de nastere : Gudi Alexandra Luminita, Moisescu Beatrice Mihaela si Stan Mihai !