luni, 31 mai 2010

De azi....NU !

M-am scarbit. Si mai mult de jegurile astea care ma inconjoara...Imi e scarba...De toti care se dau cunostinte de-ale tale sau mai mult de atat, prieteni. Sunt e fecioara proasta, ca pun suflet pentru orice. Si ca unul de langa mine arunca hartia pe jos, cand are la 10 metri de el, o pubela de 3 ori mai mare decat el, pentru gunoi !? Nu-i asa ca sunt un cretin !? Ce pot sa cer mai mult omului de langa mine, atata timp cat eu sunt un om "plecat cu duhul" ?
M-am scarbit de mine, de pielea in care sunt...Pe viitor...nu o sa mai stau in cacat pe langa ceilalti si voi incerca sa le spun sa incerce sa se ridice cu sau fara mine din cacat. Ii voi lasa acolo, voi fi nepasator. Dar nu voi mai sta cu ei...
Stiu ca am gresit mult, chiar foarte mult involuntar si stiu ca voi mai gresi, ca doar sunt om...Imi pare rau, dar cu asta nu am cum sa inapoiez cuiva fericirea. Simt ca degeaba cunosc multa lume. De aceea prefer sa ma inchid in mine. Nu vreau sa-i mai gresesc nimanui, si mai mult sa supar pe altcineva. Asta sunt. Cretinul din Militari.De trecut nu-mi pare rau, si vreau, vreau sa traiesc fericit...
De azi spun clar si raspicat NU. Si vreau ca si voi sa spuneti NU compromisului.

"Cat am dat , tot as vrea sa dau
Cat am luat, tot mai vreau sa iau
Sa-nteleg lumea cum e ea...
........................
De trecut, nu-mi pare rau
Si stau si fac, tot ce vreau eu."

Prin urmare nu voi mai accepta jigniri asupra persoanei mele fara un motiv intemeiat. Promit ca voi MUSCA din cel care va face asa ceva...Pana data viitoare. va doresc sa traiti fericiti...
LA multi ani tuturor copiilor ! !

joi, 20 mai 2010

La multi ani, pasarica !






Iata ca a venit si acest moment, in care sa ii urez un calduros la multi ani si toate cele bune lui Alexandru Bragadireanu, alias Vrabet.
E cel mai bun prieten de-al meu din copilarie. De ce spun asta !? Pentru ca asa e. De pe remurile cand eram cu totii in scoala generala si chiuleam ca sa jucam TOMAPANT in casa, pana la a merge la furat de struguri, ca cei din curte nu erau pe placul nostru, la gutui la Vladeasca la scara si cate si mai cate alte nebunii...A fost o copilarie minunata, chiar daca nu aveam de toate...Asta o datorez si prietenilor mei, Vrabet, Lucian, Bogdan..Dragos (Patos) dar si altii......
Nu regret nimic din ce-am facut in copilarie. NIMIC. Astazi, pentru ca este ziua de nastere a lui Vrabet, am adunat de la cativa prieteni si cunoscuti, cateva mesaje pentru Vrabet.
Iata-le :
1. La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii! La Multi Ani Vrabet !! -Lucian Bragadireanu (Urechiat)
2. Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim !! shi nu ne uita La Multi Ani! Sa fi iubit !! - Micu Alexandru (Dole)
3. La multi ani, pasarica..Astept sa revii acasa, sa mai depanam ce-a fost odata ! Sa fi santos si bucuros, alaturi de cei dragi. Sergiu Anton
4. La multi ani,Vrabet! Sa fii sanatos,fericit si tot ce iti doresti sa se implineasca Bety Moisescu (Beata )
5. Salutari Vrabet....!!!!...La multi ani,multa sanatate,tot ce-ti doresti si sa ne vedem cu bine...Sper ca esti bine acolo unde esti....Antoniu Daniel (Dani Mani)
6. La multi ani,mai batranule! Sincera sa fiu nici nu prea stiu ce sa-ti zic....Sunt in mare pana de idei,mai ales ca nu ne-am mai vazut demult....Sper ca iti este bine acolo(sunt si acum socata ca esti la casa ta,cu o fata buna:)))).....tu ala care umblai creanga toata ziua,baerame si atat....).Sper sa ne mai vedem,sa mai treci si tu pe aici,macar asa....de la revedere....:-< Ce ne mai distram....mai tii mine ma?????Cu fata aia a ta...:))))) In sfarsit....multa sanatate,fericire,putere de munca....si sa-ti fie bine acolo unde esti tu....Te pupam si te asteptam pe aici....:D:D:D:D:D..... - Chitu Adina (Rosky si Sorin)
7. La multi ani, multa sanatate si succes in tot ceea ce faci ! Cosmin Neacsu
8. La multi ani ! Sa fi fericit si sanatos. Ammar
9. La multi ani Vrabet. Sa fii sanatos, tot ce iti doresti tu si poate mai poposesti pe meleagurile mioritice sa iti mai vedem fatsa aia de tampit .Sabiiii
Le multumesc tutoror, care mi-au scris aceste urari pentru Vrabet. Acum, la sfarsitul acesteo postari minunati-va de ceea ce veti vedea . O poza facuta acum 7 ani, la un revelion organizat chiar acasa la Vrabet ! Hai sa va spun si persoanele din poza, pe care nu le cunoasteti sau nu le recunoasteti..
Incep cu randul de sus, de la stanga la dreapta : Gudi Alexandra (Ada), Nitu Cosmin (Bebica),Blaga Adela,Micu Alexandru (Dole), Moisescu Beatrice (Beti) si Maria Mihaela.
Randul de jos, tot de la stanga la dreapta : Bragadireanu Alexandru (Vrabet), Ciutescu Bogdan, Nitu Gabriel (Gavros), Avram Alexandru (Sandilau), Batranul Gabriel (Gabos) si bineinteles Anton Sergiu (eu)
Vrabet, ti pup de nu te vezi...Te asteptam sa mai revii...Toate cele bune tie si lui Manu...La revedere ! ! !

miercuri, 19 mai 2010

Traiti bine, dragi bugetari !? !? Dar voi,ceilalti !? !?

Dupa cum bine stiti, astazi a fost organizat in Bucuresti, in Piata Victoriei, cel mai mare miting, de cand Romania este "libera si democrata" ...! !
La acest miting, a fost o mare de oameni...!
Ce faceau parlamentarii, cand peste 30.000 de oameni urlau si strigau din toate incheieturile, JOS GUVERNUL, sau alte scandari alese... !? !? !?
Va spun eu...: Au votat o lege prin care Geografia si Istoria Romaniei, se va studia si in limba maghiara. NU SUNT DE ACORD CU ASA CEVA ! ! ! Cretinii astia ne conduc si noi nu avem nici o putere in a decide ceva. Noi cu ei, iar ei tot cu ei...! Sa-i futem in gura de parlamentari umflati si labagii... Porci imputiti si plariti din banii nostri, care ne denigreaza istoria si demnitatea noastra, a romanilor curati...! !
Revin la miting sa va mai scriu aici cate ceva....Am vazut multi copii. Spun copii pentru ca sunt elevi la liceu si au venit si ei, datorita deciziei, de a le taia 15% din alocatia scolara, care oricum e una mare : 42 de lei pe luna ! ! Ce poti face cu banii acestia intr-o luna !? !? Sa platesti interenetul sau sa iti iei o paine si jumatate pe zi..! Traiasca Guvernantii !
Pensionarii erau si ei prezenti acolo, si ii aplaudau pe cei care veneau sa protesteze ! ! M-am simtit jignit ! In minte aveam imaginile in care casnicele anilor 90, aplaudau minerii veniti la Bucuresti sa elibere Piata Universitatii de "golanii" care cereau ceva concret si totodata pur curat. Ceea ce ei cereau, nici astazi nu s-a intamplat. Vedem "turnatori" care acum sunt in functii de conducere. Ma simt din nou jignit. Nu stiu ce naiba mai caut in tara asta !? Cand capu' isi bate joc de trup, vai de om...! Mi-e scarba. Mare scarba de acesti "conducatori" jegosi si umflati ,de atata minciuni spuse poporului.
Am vazut sute de studenti si ei, la acest miting. M-am bucurat enorm ! Vreau sa va amintesc totusi ca Romania inca e un stat POLITIENESC ! ! ! Am vazut zeci de "politisti sub acoperire" printre cetatenii care isi strigau legal nemultumirile...
Totusi ma bucur, si stiti de ce !? !? Pentru ca Romania a ajuns o tara de carnaval ! ! ! !

marți, 18 mai 2010

Prezenta obligatorie !


Pe 19 mai va fi cel mai mare protest de după '89 încoace.. Ora 9, Piaţa Victoriei, sunt aşteptaţi peste 40.000 oameni. Români veniţi cu ce aveţi pe acasă, să dăm hoţii jos.. Constanţa, Timişoara, Iaşi, Sibiu, Arad şi-au anunţat prezenţa: studenţi, poliţişti, pensionari revoluţionari, MINERII DIN VALEA JIULUI !. Cine e cu noi să dea mesajul mai departe !? !? PREZENTA ESTE OBLIGATORIE! ! !

sâmbătă, 15 mai 2010

OLTCHIM = ROMANIA

Astazi s-ar putea sa fim nou cu adevarat fericiti, dupa cele intamplate in taram lui Base si-a lu' Boc....Fetele de la Oltchim, joaca returul Cupei Campionilor Europeni la handbal. Fetele acestea au muncit mult sa ajunga aici si de aceea sunt alaturi cu sufletul de ele...Daca vor lua CUPA, lumea va urla din nou, Romania...Din pacate nu facem diferenta intre ciorba de ciolan afumat si ciolan afumat. Da stiu, iar sunt un cretin...Prin urmare aceasta mobilizare fata de munca lor si de atitudinea lor, m-a facut sa fiu alaturi de ele....Ma bucur ca a fost mediatizat succesul lor, chiar daca nu e la fotbal. De aceea astazi voi da o fuga la serviciu si seara voi fi acasa, in fata televizorului sa sustin cu adevarat oamenii care merita respectati. De la antrenor, la masseur si mai ales la jucatoare...Fetelor, faceti fericita o tara, nu doar un oras...De aceea le uram cu totii, multa bafta si mai multa munca...De final o scandare, pentru ca eu sunt intotdeauna pesismist. Chiar daca nu va lua cupa vom fi alaturi de ele, de munca depusa... :
" Suntem mereu cu voi,
Suntem mereu cu voi,
Voi s-aveti incredere in noi ! ! !"
HAI FETELOR ! ! ! Stim ca se poate ! !
Daca va fi aceasta victorie, Oltchim este echipa nationala de handbal feminin a Romaniei
ps- Dupa victorie, ma voi duce la Piata Universitatii, sa ma bucur de succesul lor care a fost asteptat in toata tara ! !

joi, 13 mai 2010

In suflet port un razboi !

Dupa o lunga perioada in care n-am scris, iata ca o fac din nou....
De ce o fac ? Pentru ca i-mi place si vreau ca si restul prietenilor, amicililor sau chiar necunoscutilor sa stie si ei ce mai fac eu, ce mai gandesc si cum mai traiesc...
Sunt racit, dar nu-i bai de asta....Dupa ultima postare pe care am scris-o, am inceput sa-mi retraiesc putin amintirile din copilarie....Am inceput sa ascult Vama Veche, Iris, liviu Vasilica, Adrian Copilul minune si Costi Ionita,dar si alte melodii vechi...Oare de ce !? !? In nici un caz de tampit, dar pur si simplu as vrea ca prietenii pe care ii aveam atunci si care pe unii inca am reusit sa ii pastrez, sa dam un BAIRAM ! Sa ne distram pana dimineata cum se facea acasa la mine. I-mi e dor de toate astea si stiu ca nu se vor mai intoarce acele momente, in care casa era plina, pana la refuz...in bucatarie se jucau carti, in dormitorul mic erau caetva cupluri unul peste altul calare, iar in dormitorul mare tata facea pe "paznicul" la muntele de geci ce era acolo...in baie cativa faceau filmul dintre familia Iosif si Vladeasca (pentru cei care stiu si isi mai aduc aminte). Protagonistii filmului erau : Fane ( alu' Nona), Flura si Arabu' . Off ce vremuri...
As putea sa va scriu de criza. De faptul ca statul ia 25% din salariul bugetarilor, 15% la suta din pensii si din somaj, dar sunteti cu totii satui de aceste stiri, pe care le auziti zi de zi la radiourile mogulilor, la televiziunile lor, dar si la celelalte televiziuni si radiouri "independente"...Oricum, la cat si-au batut joc de noi si la cata bayeie de joc o sa mai fie asupra noastra, eu ales raul ala mai mic...Da, ala mai mic...Traim cu totii de cand au aparut marcheturile, supermarcheturile si hipermarcheturile o viata debusolanta...Am ajuns ca la un hipermarchet sa dam mai putini lei pe o sticla cu solutie de curatat parbrizul, decat pe o sticla de apa minerala, iar la brutarii dam mai multi bani pe un covrig, decat pe o paine...este genial, nu-i asa !? Am cea mai mare scarba pe acesti "conducatori" care sunt hoti legali...
In fine...Nu vreau sa mai scriu despre asta, ca dupa aceea incep iar sa injur, si "ma critica" lumea buna, ca fara sa scriu injuraturi si injurii nu pot !? Pot dar NU vreau..Am spus-o ca aici putem sa ne scriem frustarile fara inhibitii...Oricum in suflet, noi toti, pastram un razboi, cu noi insine !
Cum cacat sa nu injur cand noi am ajuns puii cobai ai guvernului !? Oricum, cu parerile noastre guvernantii se sterg la cur si se uita la filme porno in timpul sedintelor, in care se voteaza taierea pensiilor si a salariilor...Sa i-si dea demisia, sau sa i-o cerem noi...Sa strangem semnaturi pe net si sa o adresam cuiva. Sigur la insistentele multimii, macar ii vor lua din salariu. Avem si noi demnitatea noastra, nu !? Sau la cat am fost calacati in picioare, nu mai avem...
Spre final va spun ca oricare ar fi decizia guvernului, de taiere sau nu a salariilor si pensiilor, romanul o sa faca aceleasi lucruri...Le va baga in gura demnitarilor ce au ei mai de pret, ii vor injura si blestema, dupa care, se vor adapta...Bineinteles, ca de fiecare data, romanul se adapteaza conditiilor de trai, chiar daca nu ii convin..Prin urmare, dragi prieteni, injurati bagati-va ceva in guvernanti, dar adaptati-va...:D..
PS - Sa lea dea guvernantilor Dumnezeu, ce ne dau si ei noua...!
PS1 - La multi ani si toate cele bune Cristinei Toma si Dianei Constantinescu, care si-au sarbatorit ziua de nastere pe data de 10 mai.
PS2 - La multi ani si toate cele bune, lui Siham care implineste o varsta frumoasa, chiar azi...!